Searching
Please wait

Exclusieve lezersaanbieding: latten met je puber op de camping!

mrt, 05 || No Comments |

Vanaf € 66,- per stacaravan + standplaats per nacht
Zomervakantie 2011. Stralende zon, kabbelende zee, lekker eten. En – nieuw dit jaar – zonnige, vrolijke pubers (16 en 14). Na de rampvakantie van 2010, besloten we het in 2011 eens heel anders te doen. Met z’n vijven in een tent, dat werkte niet meer. Daar kwamen we door schade en schande achter. We zaten veel te veel op elkaars lip en leefden een totaal ander leven. Als wij opstonden, lagen zij net een paar uur in bed. En als wij net een paar uur in bed lagen, stommelden zij binnen. Altijd net iets te luidruchtig en in verschillende stadia van …..nou ja, laten we het aangeschoten noemen. Resultaat: na drie weken waren wij allemaal  bekaf en strontchagrijnig. We hebben weken moeten werken aan het heropbouwen van een fijne gezinsband.

Hoe anders was het deze laatste zomer! De jongens verbleven met z’n tweeën in een eigen tentje, op veilige afstand van onze caravan. Daar konden ze binnen de afgesproken grenzen helemaal hun gang gaan. Daar leerden ze dat je gemorste limonade direct moet opruimen, omdat anders de mieren er met je koekjes vandoor gaan. Wij hadden geen last van hun puinhopen en onchristelijke slaap- en waaktijden. De vakantie bleek een weldaad voor ons vieren: we zagen de kinderen vaker dan het jaar daarvoor. Ze meldden zich zelfs vrijwillig aan voor een excursie!

Latten op vakantie: de beste voorbereiding op de – uiteindelijk onherroepelijke – vakantiescheiding tussen pubers en ouders.

Exclusieve aanbieding
Camping Blue Bayou in de Langedoc-Roussillon is een heerlijke camping voor pubers. Ze kunnen er kitesurfen, relaxen op het strand en twee keer per week feesten in de disco. Ook voor ouders is er van alles te beleven; maak een tocht langs de wijnboerderijen van de Languedoc of bezoek de prachtige stad Carcassonne. Ouders en pubers verblijven op verschillende delen van dezelfde camping. Apart en toch samen: latten met het gezin!

Camping Blue Bayou
De camping is door middel van een pad verbonden met het strand. Er zijn tal van faciliteiten, zoals een zwemcomplex met glijbanen, een bar met terras, ligstoelen en parasols, een supermarkt, een bakker en wifi .

Verblijf ouders
Driekamerstacaravan (eventueel met jongere kinderen), met een woon-/slaapkamer met eethoek en volledig ingerichte keuken. Slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Terras met zitje en parasol.

Verblijf pubers
Op een ander deel van de camping is een standplaats gereserveerd van circa 100 m2, met elektriciteitsaansluiting.

Niet inbegrepen:
Reserveringskosten,Toeristenbelasting( € 0,45 p.p.p.n. vanaf 13 Jaar) en kosten calamiteitenfonds

Meer informatie & Boeken?
Ga naar www.pharosreizen.nl. Of bel 0900 – 365 65 65 ( 20 cpm, max. € 10,- per gesprek). Gebruik zoekcode 79199.

Verblijfsperiode
Deze campingvakantie kan worden gemaakt van 7 april tot en met 22 september 2012.
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimumverblijf van 3 nachten.
Van 7 juli tot en met 1 september 2012 is aankomst en vertrek alleen op zaterdag mogelijk, met een minimumverblijf van 7 nachten.

Voor kids van 12 -14 is er

    • een bijzonder leuk scala aan sport activiteiten
    • groot zwemcomplex met glijbanen
    • tafeltennistafels
    • elektronische spellen
    • sporttoernooien

Voor pubers (15 en ouder) is er bovendien naast de hierboven genoemde activiteiten twee keer per week een discoavond

Door Marlies Wiebenga

Volg ons op Facebook

Rubrieken